Ik ben beschikbaar

Ik ben beschikbaar voor 8-12 uur per week (dagen in overleg), virtueel of op locatie.

Over Marianne Alfenaar

Gestructureerd, planmatig, oplossingsgericht, menselijk, betrokken, integer en betrouwbaar, maar zeker ook klantgerichtheid, dit zijn enkele van mijn kwaliteiten.

Alfenaar Business Support = Marianne Alfenaar, woonachtig in Den Bosch, maar ook werkzaam geweest in Duitsland en diverse steden in Nederland.

De Engelse en Duitse taal zijn geen probleem voor mij. Ik geniet ervan om internationaal, multicultureel te werken. De verschillende culturen dwingen mij om na te denken hoe je werkt en zeker ook hoe je communiceert. Deze ervaring gebruik ik zeker ook bij mijn opdrachtgevers.

Ik heb ruime werkervaring opgedaan in diverse sectoren, o.a. Chemie, Verpakkingen en recent Energiesector. Terugkijkend ben ik vaak terecht gekomen in situaties waar weinig was en er iets opgezet moest worden. Een uitdaging die ik graag aan ga. Ik ben gewend om hands-on bezig te zijn en ik werk oplossingsgericht. Uiteindelijk breng ik rust in uw organisatie.

In 2015 heb ik besloten om als freelancer verder te gaan. Daar heb ik zeker geen spijt van. Dit biedt mij veel mogelijkheden om nieuwe dingen te doen en te leren.

Op mijn Linkedinprofiel kunt u meer informatie terugvinden over mijn werkervaring, kennis en aanbevelingen.

Ik vind het belangrijk om te blijven groeien en te blijven ontwikkelen. Een netwerk is vooral als freelancer belangrijk. Daarom ben ik lid van diverse vakorganisaties zoals IMA (International Management Assistants), NVD (Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners) en Sense (Vereniging voor Engelstalige professionals). Dit helpt mij ook om mijn netwerk in stand te houden en te laten groeien. Je helpt elkaar.

Vakorganisaties waar ik lid van ben

Marianne Alfenaar

Geïnteresseerd in een samenwerking?

U kunt mij benaderen voor langere en kortere opdrachten op het gebied van business support - virtual assistance - event organisatie - project management. Diverse vormen van samenwerking zijn mogelijk.

Wilt u bij interesse of een vraag het contactformulier invullen. Ik neem dan op korte termijn contact met u op.

Ervaring

Opdrachtgevers, o.a.: