Nieuwe website!

Alfenaar Business Support_blog anders werken

Door Covid-19 werden we gedwongen anders te gaan werken, zo was het nu eenmaal. Maar het schept ook mogelijkheden. Videobellen wordt nu als normaal gezien, of het nu met Teams, Zoom, of Gotomeet is. Mede door deze situatie heb ik diverse trainingen/webinars online kunnen volgen, zoals Teams, Powerpoint, werken als Virtual Assistant (VA), copywriting, regie houden, etc.

Ik zou eerder nooit zoveel mogelijkheden hebben gekregen en er de tijd voor hebben gehad. Dank aan degenen die deze webinars (veelal gratis) hebben opgezet. Het leren, de herhaling, helpt mij en het geeft mij ook weer motivatie.

Nieuwe website

Zo ben ik weer gaan werken aan mijn website en deze is nu ook af. Ik heb me gelukkig gerealiseerd dat ik niet alles alleen kan ofwel alleen hoef te doen. Daarom mijn hartelijk dank aan Nicoline Edelman, www.nicolines-office.nl. Zij heeft mij fantastisch geholpen met het technische gedeelte en door met haar te sparren was het voor mij gemakkelijker om te bedenken wat ik wilde vertellen, hoe ik over wilde komen.
Dit is het geworden: www.alfenaarbusinesssupport.nl!

Beschikbaar voor nieuwe opdracht

Ik heb intussen ook weer ruimte gekregen voor een opdracht (8-12 uur), virtueel of eventueel op lokatie. Mocht je ondersteuning nodig hebben voor projecten of iemand weten die hulp nodig heeft, neem dan contact met mij op. Ik wens jullie allemaal veel succes met het oude en het nieuwe!

Marianne Alfenaar

Laat een reactie achter